Мари: В твоя уъркшоп говориш за ‘вълни’ от хора, които ще умрат. Можеш ли да обясниш за какво говориш?

Друнвало: За вълните се говори в пророчествата на индианците. Имаше Американски индианец в миналото, на когото беше позволено да отиде при различни племена и тайни общества ( обществата на Бабата) и да събере и да напише пророчествата от тези племена, за да намери какво общо имат те.

Той намерил една нишка, която минава през всички тях, която говори за времето, което приближава. Има три вълни хора на земята, за които се казва, че ще умрат в много кратък период от време. Не знам какво е това, но когато четях за него, сякаш ставаше дума за период от 10 дни. Нещо много бързо – нещо МНОГО ГОЛЯМО се случва и убива огромен брой хора.

На пръв поглед това звучи ужасно. Може да е Атомна война, птичи вирус или кой знае какво. За оцелелите изглежда катастрофа, но за хората, които ще напуснат земята – това е техен план. Те искат да напуснат, и те искат да напуснат заедно. Когато се съберат над земята, първата вълна отива на специфично място в измерението време/пространство, за да бъдат със себеподобните си. Защото те не са наистина настроени спрямо Земята, те могат да бъдат в хармония само някъде другаде.

Тогава се казва, че ще настъпи друга голяма промяна с друга вълна от хора, които напускат панетата. Това отново е въпрос на избор на вътрешно ниво – не е вид самоубийство – но на вътрешно ниво тези хора знаят, че нещо ще се случи и затова те се събират, за да отидат на друго място във време/пространството.

С третата вълна, масивно количество хора умират. Тази група се казва ‘стопаджиите’ в пророчествата и те не знаят къде е домът им; затова те напускат, търсейки място и най-накрая откриват своя дом.

След тези вълни ще останат само милиони ( не милиарди) хора на света – много по-малък брой хора. Хората, които останат ще се съберат в едно сърце, според индианските пророчества – те ще се превърнат в едно живо същество.

Бе значение от раса или религия, всички разделения ще паднат и оставащите хора ще станат едно семейство. Тогава, с това новооткрито по-високо съзнание, тези, които са останали, ще хванат земята и ще я накарат да полети – сякаш земята ще се превърне в космически кораб, които е изстрелян в ново пространство, и нов красив начин на живот ще се появи на земята.

Мари: Тоест реалната земя ще се използва като космически кораб…тоест Майката Земя ще се пречисти в този процес?

Друнвало: Да, всичко ще бъде решено. Ние тотално можем да оправим всичко с чисто Съзнание, не с технологии или каквото и да е подобно, а само с нашето същество. От гледна точка на Мелкизедеките, ние всъщност променяме орбитата.

Мари: В последното ни интервю ти казваш, че ние се движим към една паралелна земя и след това към друга, и така нататък. Променила ли се е тази теория, еволюирала ли е?

Друнвало: Всичко, което казвам, е, че това е едно индианско пророчество. Мелкизедеките вярват, че има и още – много повече. Но идеята на индианското пророчество е, че повечето хора ще умрат и ще напуснат планетата, за да отидат на друго място. Това наистина може да се случи – аз просто не съм сигурен. Само казвам, че много племена споделят тази идея.

Мари: Но като те слушам тази седмица, ми звучи сякаш човечеството си отива ‘вкъщи’…

Друнвало: О, да, защото след това, всички заедно напускаме земята. Идва момент, в които ние напълно напускаме земята, ние я надминаваме, минаваме на следващо ниво на съществуване и това е началото на ново, много бързо, но много дълго пътуване. И ние свършваме отвъд планетите и звездите. Ние продължаваме да съществуваме по друг начин, в друга октава на съществуването.

Мари: С нашето тяло ли напускаме?

Друнвало: В началото, да. Ние напускаме с нашето тяло и после нашето тяло мутира в нещо, което ще прилича повече на извънземно. След това ставаме Всичко. Но това е само началото на пътуването.

Мари: Това е вълнуващо! Точно за това говори Барбара Маркс Хъбард в новото си DVD „Възкачващото се Човечество”. Ние не можем да продължим да живеем по начина, по който го правим днес. Грешно е.