Честно казано, разочарован съм от поредния “Национален протест за смяна на правителството” Очаквано. За момент да си помислиш, че така пада това правителство… Че ще се обърне напълно живота ни(а тепърва започва истинско изпитание, след каквото и да е промяна) И видиш ли,… то все не става. Зациклили сме в един такъв преход, от къде идваме – на къде отиваме. Въобще вървим ли, или умираме? А кога въобще живеем. А как живеем? Толкова много неща, на които бихме могли да се радваме, да създаваме, а не да рушим. Живот, вместо празнота. И се оказваме в начертанията на някой си, който се е провъзгласил за поп фолк дивата на протестите… Парламентарно правителство може единствено да падне от вътре. Не президентска република, която да предадем цялата власт на един човек, който- – след време ще се смени. ПРЕЗИДЕНТА – нищо лошо не казвам, НО дали това ще предначертае най-доброто за България?! А Какво ще стане Когато Америка реши, че не желае Радев да е президент в тази президентска република американска колония – те имали по-добър кандидат! Тодор Живков режим с бойчо борисоф кукла на чело. МЕЧТА! ДА Я РАЗРУШАВАТ ПО-БЪРЗО РОДИНАТА НИ, АКО ЩЕ Е ТАКА !!! военно положение и американски войници ин ьор хоум. .
А после ще си спомняме за славното минало на предците си – тези вековни велики създания. След 7 създадени Българии навсякъде по света, всички вече заличени след 7 века. И ще сме до такава степен изчезнали, че ще седим пред телевизорите, облъчвани със всячески радиоактивни, интернет вълни. ДОКАТО СВЕТЪТ НАВЪН УМИРА. ЕВОЛЮИРА. Хиляди земетресения на ден, появяване на вулкани, наводнения в Световен Мащаб. 5G, нано технологии, биологични войни. Следене, Нов Световен Ред. До 10 години животът за много от вас ще изчезне, а вие ще сте само зрители ли, Поне очи да имате. Има създания без души, които не са изпратени от Бога. Не винаги успявам да ги различа.

И ВСИЧКО ТОВА Е СВЪРЗАНО НА МНОГО ДЪЛБОК ЛЕВЕЛ С БЪЛГАРИЯ И НАРОДЪТ НА СВЕТЛИНАТА. А НИЕ ЩЕ ГО ОСТАВИМ ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНО!

ПРАВИТЕСТВОТО НЕ СЕ СВАЛЯ С ПРОТЕСТИ НА УЛИЦАТА, УПРАВЛЯВАНИ С КОМАНДИ! ПРАВИТЕЛСТОВТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ СВАЛЯ ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ . ПОЛИТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ

ПОЛИТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ СЕ КАЗВА

БЪЛГАРИЯ НА ТРУДА И РАЗУМА.

ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС И НАТО
И ПРЕМАХВАНЕ НА ВАЛУТНИЯТ ФОНД
РЕФЕРЕНДУМИ ПО ВСИЧКИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
НО ПРЕДИ ТОВА – ЗАТВОР, КОНФИСКАЦИИ, И каквото друго пожелаете НА ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ИЗМАМНИЦИ! ЦЕЛЕТЕ ГИ С КАМЪНИ, БИЙТЕ ГИ С ПРЪЧКИ – ТЕ ВИ ГО ДЪЛЖАТ.

НАЙ-ПРИВИГЕРОВАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ НА ТРУДА И РАЗУМА ЩЕ БЪДАТ МАЙКИТЕ С ДЕЦА, ПЕНСИОНЕРИТЕ, ТРУДЕЩИ СЕ ХОРА, КОИТО ЩЕ СЪЖИВЯВАТ ОТНОВО НАШАТА МИЛА РОДИНА ЕДИНСТВЕНА МАЙКА НА ВСИЧКИ НАС – БЪЛГАРИЯ.
ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА СПРАВЯНЕ НЕ САМО СЪС СИСТЕМАТА И ЗАКОНОВИТЕ НОРМИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,
НО И КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ПРОБЛЕМИ В АДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ, КАТО ИЗЧИСТВАНЕТО НА БОКЛУКА ПО ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН,
СЪЗДАВАНЕ НА НОВИ ПРОИЗВОДСТВА, ЗАПАЗВАЙКИ ДИВИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ И ПРИРОДАТА, ЗА ДА СЕ ПОДДЪРЖА ЕКО-БАЛАНСА, А НЕ ДА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НЯМА ВОДА, СЛЕД КАТО НИВОТО НА СВЕТОНИЯ БАСЕЙН СЕ НАВДИГА ТАКА СТРЕМГЛАВО!
ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА ПОНЯТИЯТА МАЛЦИНСТВО И МНОЗИНСТВО, ОБЪРКА ЛИ СЕ НЕЩО
И СПИРАНЕТО НА ЗЛАТНИТЕ И МНОГО ДРУГИ ВРЕДНИ КОНЦЕСИИ.
ЗАБРАНЯВАНЕТО НА ВСИЧКИ ЧУЖДИ ЛОШИ КАКВИ ЛИ НЕ ОРГАНИЗАЦИИ!
ИЗГОНВАНЕТО НА СОРОС, АМЕРИКА, НАТО И ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ОТ БЪЛГАРИЯ

СТРАНА СЪС СИЛНО ИЗГРАДЕН СУВЕРЕН, КОЯТО НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА ЧУЖДИ ФАЛШИВИ МАТЕРИАЛИ ДА Я ВОДЯТ КЪМ БЕЗДНАТА НА ОТЧАЯНИЕТО И РАЗРУХА.

СТРАНА, КОЯТО ЩЕ ПОВИШИ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, И ЩЕ СЕ ПРЕРОДИ КАТО ИСТИНСКИЯТ ДОМ НА ВСИЧКИ ИЗОСТАВИЛИ НИ В ЧУЖБИНИ, В ТЪРСЕНЕ НА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ.

НЯМА ДА ИМА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ, АКО УСПЕЕМ ДА Я СПАСИМ!

**** ако прочете внимателно манифеста ПЪТЯТ НАПРЕД, който може да намерите на www.бтр. бг и внимателно го проучите, силно се надявам и ще разберете

ЗАЩО ТОВА НУЖНО, ЖЕЛАНО И ЕЛЕМЕНТАРНО ИЗИСКВАНЕ ОТ ВСИЧКИ НАС, ЗА ДА СЕ СЪХРАНИМ КАТО НАРОД Е ДА ОПОЗНАЕМ БЪЛГАРИЯ НА ТРУДА И РАЗУМА И ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БТР !!!

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БТР, /БЪЛГАРИЯ НА ТРУДА И РАЗУМА/ ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА СЪЗНАТЕЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО Е СПОСОБНА , ЗАЕДНО С НАС – ДА СЕ СПАСИМ И ОЦЕЛЕЕМ, ГЕНОЦИД !!!!! *лично мнение

ГЛАСУВАМЕ ЗА БТР

БЪЛГАРИЯ НА ТРУДА И РАЗУМА.

ИЛИ КОЙТО СИ ИЗБЕРЕТЕ.
ВИЕ,ЗАЕДНО, РЕШАВАТЕ БЪДЕЩЕТО ЗА ВСИЧКИ НАС .

ПОДПИСАНО:

АПОСТОЛА НА ЗАБВЕНИЕТО.